Kennel Nørrebakken

Kuld H

Far til Kuld H: DKCH Elkru. Elkru er søn til Bøgeskovens Mikro, der er halvbror til vores kennel Nørrebakkens stammoder: Bøgeskovens Mille. Elkru har vist at han avler det store søg og gode stil format, som vi gerne vil have. Samtidig har han et fantastisk roligt temperament. Tænd sluk funktionen virker; Rolig i stuen men en jagthund med stor jagtlyst og stort format i naturen. Så gør det jo heller ikke noget at man ser godt ud og er Dansk Udstillings Champion.

Gjævhusets Flica er mor til Kuld H. Du kan læse mere om denne fantastiske hund på Flicas egen side her på siden. Vi forventer hvalpene bliver født ca. d.27 februar 2021, og efter 8 uger er de klar til afhentning ca. d. 24 april 2021. Vi har mange skrevet op til denne kombination, men ring til Morten på tlf: 30498300, hvis du er interesseret.

DKCH Elkru Se ham i ruhaarsklubbens avlregister ved at benytte dette link : https://www.123hjemmeside.dk/builder/pages/editpagecontent.aspx?pageid=367673701&gotoPos=489

Elkrus farfa var bror til Bla. DKJCH og DKBRCH,SEJCH Bøgeskovens Gus, efter Stubestulens Krutt og Mille.

Flicas far er en af Danmarks højest præmierede hunde DKJCH, DKBRCH og SEJCH Kærholts Mads. Flica er meget fuglesikker, og udpeger altid sin fugl meget præcist.

Flica er altid nem, både på jagt i hundegården og i stuen. Alle elsker Flica, fordi hun er godheden selv, og altid stabil.

7 ugers hvalpe, det ser ikke helt skørt ud

Morgentur med hvalpene, der er 7 uger

Dejlig morgen tur med hvalpene, der er blevet 7 uger, og snart flytter hjemmefra

7 ugers tæve

Flica ligger her med de 12 nyfødte hvalpe, som sædvanlig er hun en fantastisk mor, og sørger for hvalpene får det de behøver. for en sikkerheds skyld suplerer vi lidt med sutteflaske et par gange om dagen de første dage. Du kan følge hvalpene her, og på vores facebook side https://www.facebook.com/ruhaarshund.dk Vi lægger opdatering ind ca. 1 gang om ugen.

7 uger

5 ugers hvalpe

Hvalpene er blevet 5 uger

Det er et hit med Faunakram Breeders club kornfri hvalpefoder

Hanhund og tæve 5 uger

2 tæver 5 uger

hanhund 5 uger

Hvalpene er blevet 5 uger

Når man har været ude og lege, og spist, så er der "Gruppekram"under varemlampen

Hvalpe er blevet 12 dage og stortrives. Flica passer som sædvanlig hvalpene rigtig godt,slikker dem rene, og sikrer sig at deres maver holdes igang. Sidst men ikke mindst har hun masser af mælk. Hvalpene blev helkuperet ved dyrlægen efter ruhårsklubbens anvisner, så de har været ude at køre bil een gang nu.

Dejlig tæve 12 dage gammel, hvalpene får nogle flotte hoveder

Dejlig hanhund, alle hvalpene er nogle charme trolle. når de får øjne lægger vi fotos op af hver enkelt tæve og han.

Hanhunde 12 dage

Tæver 12 dage

Hanhunde 12 dage

Tæverne 12 dage

Man bliver træt af alt det mælk - hanhund 12 dage

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:16

G kuld Jonatan "Groucho" Marks

19.05 | 16:28

Vi glæder os til at d. 22 maj om Flica og Karl hvalpe. og om der også er e...

16.11 | 08:55

Hej Morten Nyder Elses fine vandarbejde. Det går forhåbentlig stad...

04.11 | 17:39

Hej Jørn. såfremt dus radio er interesseret en unghund må du gerne ringe til...