Nørrebakkens Else

Nørrebakkens Else

HD: A HD Index: 107.

Else er en tæve på 2,5 år, som vi har solgt til Mali Nordvang Kennel Sølenriket i Norge. Else er en rigtig god jagthund, hun er meget fuglesikker. Else er en sød og dejlig hund, hun er vant til børn, og kan gå i hundegård uden problemer. Else er færdig dresseret jagthund, og er præmieret med 3 præmie på markprøve i åbenklasse. Hun er lydig og arbejder med god kontakt til sin fører. Else er glad for vand og arbejder særdeles godt, i forbindelse med andejagt. Hun er en erfaren jagtund, og har væet med på alle former for jagt i efteråret 2018. Else er meget sikker i sin stand, hun rejser sin fugle godt og præcist og er rolig i opflugt, hun er også hareren.

Else er ud af flot afstamning, hendes far Lille Skovbos Gilbert er International, dansk og svensk udstillingschampion, og Else har selv fået Excellentpet med CK, og blev næstbedste tæve på DKK udstillingen i Roskilde.

 

Nørrebakkens Else er blevet 2 år og skal nu på udstilling. Caroline Larson, der er professional showhandler træner og handler hende på udstillingerne i Roskilde.
Nørrebakenns Else er vores unge tæve. Den er HD fotograferet med resultat:A - index 107 Else har i marts 2019 opnået en 3 præmie på markprøve i åbenklasse.
Nørrebakkens Else 6 måneder. En hund med et stort format, let at dresserer apporterer fejlfrit fra vand og land i en alder af 6 måneder
Nørrebakkens Else 6 måneder
Else leger med Grethe
Else har gode bevægelser

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.06 | 14:16

G kuld Jonatan "Groucho" Marks

...
19.05 | 18:28

Vi glæder os til at d. 22 maj om Flica og Karl hvalpe. og om der også er en lille han til os. MVH. Kim og Dorte

...
16.11 | 09:55

Hej Morten
Nyder Elses fine vandarbejde.
Det går forhåbentlig stadig godt med hende i dit fortsatte arbejde?
Mange hilsner Jørn

...
04.11 | 18:39

Hej Jørn. såfremt dus radio er interesseret en unghund må du gerne ringe til mig.
Tlf. 30498300 mvh. Morten Kaas

...
Du kan lide denne side